- Izabel Izadora Filipsson .

idag är det ingen vanlig dag, för iza är glad idag.

Publicerad 2012-11-26 22:02:15 i Allmänt

yeeeey, vet inte vad det är med mig. 
- leeendet står i högsta hugg!! haha. 
är fan as glad idag, men det är ju bara as bra, vet inte vad det är. 
vaknade upp med ett, och kommer nog förmodligen somna med ett också. 
fast igår var det tvärt om, gråtandes till sömns var nog ingen höjdare. 
men varför tänker jag inte skriva ut på min blogg, för folk är så satans nyfikna och folk behöver inte veta allting hela tiden, för ja, som sagt, hällefors, allt sprider sig på en sekund sen vet alla det, så alla mina hemligheter jag har, har jag hållt för mig själv, inte ens vännerna kan man berätta nånting för, verkar som man inte kan lita på något, därför har jag lärt mig att hålla allt inom mig, även fast det kliar i fingrarna och man vill bara skrika ut vad man har och säga och vad man måste få ur sig, fast man vill ju inte att alla ska veta.. så lika bra, att hålla käft hela enkelt! ;)

yes, i've made mistakes, life didn't come with instructions.

Publicerad 2012-11-26 21:54:00 i Allmänt

ibland gör man misstag, det gör alla. 
ibland kanske man inte lär sig av sina misstag. 
ibland kan misstag göra en lycklig, och ibland inte. 
ibland kan man tro att allt går fel, fast i själva verket går det åt rätt håll, fast man inte skulle trott det. 
 
- hatar att välja mellan folk som alltid finns där... väljer man den andra förlorar man den ena. osv.. 
står inte ut med att folk ber en välja, fast man kan inte. 
 
varför ska livet vara så satans oretvist... 

fuck er...

Publicerad 2012-11-20 20:57:22 i

man ska väl kunna vara tillsammans med vem man vill utan att höra era äckliga åsikter! RIGHT?

ute..

Publicerad 2012-11-20 20:07:22 i

är ute med friends, vi går bara runt lite.. snart blir det väl att dra sig hemåt, sova och lite annat, en dag i skolan imorn sen tar jag helg! :) fyfan vad gött! blir fan att hitta på nått skoj i helgen som vanligt! bäst på fest, woop woop! ;) hahah, fett skoj. förra helgen var guld, haha skrattar fortfarande! haha (;


svarthårig!

Publicerad 2012-11-20 16:53:50 i

håller på och färgar håret, sen ska jag väl ut. men först ska jag in i duschen och sen blire ta hand om mig själv lite (: haha


saknar sommaren...

dags att dra sig hem! :)

Publicerad 2012-11-20 11:55:59 i

slutat för dagen, igår städade jag hela rummet och tog reda på grejer och sånt! så får se vad det blir idag! :) blir väl att hänga runt hemma inte direkt taggad på att göra nått annat haha! men det märks, ska till mamma och fixa lite där hjälpa henne med disken o sånt! klart man ställer upp för sin mamma när hon är lite sjukis! fixade mammas hår, vart jätte fint! det börjar växa! :) haha. söt mamma :*


historia!

Publicerad 2012-11-20 10:06:04 i

dags att ha historia om 20 minuter, haha kuuul. just nu sitter jag ute och väntar på att få börja den slutar jag för idag! ganska chill med bara att ha få lektioner per dag, förr förra veckan fick jag g i engelska så är klar med den! :) går bra nu ja.


i skolan

Publicerad 2012-11-20 08:52:33 i

fyfan vad trött jag är, tror hjärnan ligger kvar på kudden.. va inte alls pigg imorse, slutar om 1 h och 10 min. ska läsa en bok som heter stenhjärta! (:



fyra års saknad, vila i frid storebror.

Publicerad 2012-11-19 22:23:00 i Allmänt

fyra års saknad, fyra års väntan, idag gav jag upp hoppet, la en sista röd ros på din grav, och insåg faktiskt att du aldrig mer kommer komma tillbaka, hur mycket jag än önskar det, om folk bara kunde förstå hur hårt det var att få ett besked en dag, att ens storebror aldrig mer kommer hem, aldrig mer firar jul med oss, inte nånting, 24/12 -07 dök du aldrig upp.. alla undrade vart du var, varför du inte svarade i telefonen, vart du tagit vägen, inte ens din flickvän visste vart du var, du hade en son hemma som längtade efter sin pappa, men han hittade aldrig honom igen. den dagen visste vi att nånting var pågång, hela familjen satt och väntade och väntade, men du kom aldrig, dagarna gick.. skolan började och du hade fortfarande inte hört av dig, hjärtat började slå hårdare och började känna saknad och sorg efter dig, kände att jag började få ont i magen för du hade varit borta så länge, inte ens dök upp på julafton, när jag kom hem ifrån skolan en dag, i början av januari 2008, stod det en polisbil på vår gård, men tänkte inte så mycket på det, jag gick in, fick höra rakt i ansiktet " jim är hittad.. " då trodde jag bara att polisen hade tagit honom eller nånting, men jag såg mig omkring, alla grät.... mormor kramade om mig och grät, och jag fattade ingenting, mormor viskade i mitt öra "jim har hittats död" jag började små skratta, trodde inte på dem orden, aldrig.. inte min bror, han var stark, han klarade allt.. jag tog det som ett skämt, tills begravningen kom, alla gick dit, medans jag satt hemma i sängen och grät, jag orkade inte, jag hade gråtit i från morgon till kväll, dag ut och dag in, gick inte till skolan, var bara hemma, på hans begravning, jag var blå i ansiktet, jag satt i sängen och bara skrek och grät, ville nästan slita av mig håret för jag var så ledsen, jag var ensam hemma, medans hela släkten och vänner var på hans begravning.. men jag gick aldrig, jag skulle inte orkat. och än idag ångrar jag inte att jag inte gick dit, jag hade aldrig i hela mitt liv orkat gått på en begravning, där ens egna storebror ska begravas, den personen i livet som betyder mest bara försvinner ifrån en, och aldrig mer kommer tillbaka... 
 
 
- än idag tänker jag, varför ska jag leva, när han inte gör det. 
 
vila i frid jim, jag kommer alltid att älska dig, no matter what. 
 
 

när man är uttråkad lista

Publicerad 2012-11-18 23:00:26 i Allmänt

Civilstånd? förhållande, tror dem flästa har fattat det med min blogg! ;) 
Är du nöjd med det? Absolut! skulle inte klara mig utan Alexander, ett plus är ju att alla kompisar har pojkvän så :)
Ditt längsta förhållande? 2 år ungefär. 
Vart går gränsen åldersmässigt? Min gräns är nog 25? fast är väldigt nöjd med Alex ålder, då han fyller strax 20 år. 
Vad för sorts killar faller du för? Killar med humor, luktar gott och som tar för sig. Skulle aldrig falla för en blyg och tillbakadragen kille tex. Han ska ha ett stort klädintresse då han ska tycka om att klä sig snyggt, vilket jag tycker är viktigt och tycka om hundar haha. Utseendemässigt så är det snaggat, inte skägg m.m, fina händer, tatueringar, smala men vältränande och schysst klädstil.
När vill du skaffa barn? Jag vill väl göra det, men jag tar dagen som den kommer dock :)
Är du romantisk? Som fan skulle jag säga! Älskar att skämma bort den jag är tillsammans med, brukar alltid fråga om han ska ha nånting eller något, dock så verkar han inte så förtjust i att få saker så har inte blivit så mycket sånt på sistonde, ha-ha :) annars får han varma mackor på sängen till kvällsmat och sånt, gullig ska man va! ;) 
Hur skulle du beskriva dig som flickvän? Omtänksam, kärleksfull och ett mysmongo, alltid myssugen, är jag med alex föredrar jag hemma kväll ist för att ut och festa, bara umgås han och jag. 
Hur gillar du att bli överraskad? Jag älskar alla sorters överraskningar stora som små, det kan vara allt från en middag med tända ljus och en bukett rosor till en liten lapp på badrumsspegeln. haha. ungefääär. fast ja. 
Vad är det mest avtändande du vet? Killar som är blyga eller har föööör mycket sälvförtroende, ungefär älskar sig mer och bryr sig bara mer om sig själv och bara tänker på sig själv, och inte mig. 
Hur  viktigt är det att man har något gemensamt? Otroligt viktigt har jag lärt mig. Alla intressen behöver ju inte vara lika men mycket vill jag ha gemensamt, jag skulle ha svårt för en kille som inte gillar att hitta på saker och som är helt ointresserad av vad jag har för intresse och hatar att mysa.
Vad tycker du om att ligga på första dejten? Inga konstigheter alls, man gör vad man själv känner för. Vill man ligga. LIGG! men jag kanske inte skulle före dra det, vill nog mer känna efter hur killen är, men annars äre bara just go for it. 

hatar dagar som denna..

Publicerad 2012-11-18 21:13:54 i Allmänt

att vara glada. lämnar varandra i tårar. strax innan legat och hållit om varandra. strax efter, tårar kommer. 
kärlek suger ibland, att man inte ens kan släppa taget om den man älskar ett par dagar utan att bli helt ledsen.. får väl stå ut.. 
 

helgen

Publicerad 2012-11-18 21:01:17 i Allmänt

hah, vilken skadad fredag alltså, fyfan den var i topp!
var med camilla, cindy och belinda, och fyfan va roligt vi hade!!! hahaha, helt sjukt. 
gjorde min fredag guuuld! (: 
 
lördag, va med älsklingen och kollade film, åt chips och dipp kollade på tv, somnade 19.00 vaknade upp 11 imorse, haha duktig.
 
idag har jag inte gjort ett skit, bara chillat med min baby typ (: 
han är guld. 

torsdag

Publicerad 2012-11-15 20:23:16 i Allmänt

imorn blir det packa sina grejer och åka till min älskling, åååhh.. hihi. 
blir nog borta hela helgen i lindesberg tror jag. :) 
blir nog hitta på något skoj i guess :)
 
btw, nu ska jag ta tag i det där med rökningen, fyfan...
vill inte men ändå så går det inte att sluta med skiten. 
man drar i sig massa gift ändå tänker man "fan va gott med en cigg..." 
men nu jävlar. 

tråkiga bloggar....

Publicerad 2012-11-15 20:13:43 i Allmänt

ALLA bloggar har bara blivit så tråkiga!!!!
alla skriver var och varannan dag, " åh idag har jag migrän, buhuhu, idag mår jag inte bra, idag ska jag sova några timmar har ont i huvudet mår inte bra, idag har jag inte varit i skolan för jag mår inte bra " snälla, tror ni på allvar att folk vill läsa en blogg som handlar om hur jävla dåligt man mår? seriöst, nej fyfan. 
allvarligt, tänk efter? skulle ni vilja läsa en blogg om hur sjuk man är hela tiden, och hur synd man vill att folk ska tycka? pffs, nej. skärp er.. 
 

godnatt / tre sexiga saker med killar

Publicerad 2012-11-14 23:24:10 i Allmänt

1. arbetsbyxor! seriöst, det är nog det snyggaste som finns på killar tror jag, fyfan.
alltid tyckt det är så jävla hott ;)
2. snaggade killar! åååh, det är så sjukt mycket snyggare med snaggat än nå jävla troll, nej fyfan, snaggat ska det vara för det är sjukt snyggt på killar! ;)
3. lite form på magen är ju aldrig fel ;);) hhaha. 

 

 

 

- godnatt, nu ska jag sova (; 

 

the bitch is back!

Publicerad 2012-11-14 22:56:12 i Allmänt

haft lite smått med blogg torka, men ska nog få bli ordning och reda på det nu!
idag har jag varit i skolan, orkar inte prata om det, bara tråkigt för er och läsa! ;) 
sen gick jag hem till min mamma, och min morbror var där, jag hjälpte mamma att diska, damsuga, torkagolv, tvätta, damma osv..
 
imorn står det däckbyten på listan! 
lätt förtjänta pengar!!!! 400 kr för att byta däck, det är inte dåligt haha, så imorgon ska jag va riktigt sexig med rosa reflex arbetsbyxor! haha killarna kommer få fjong, haha driver. går ju fort att byta däck, så kan lika bra stå i high heels förfan, haha ;) sen blire att stå i garaget hela dagen sen och polera morbrors fina 850, nu ska bebisen bli fin, hah, pengar rullar in, hah nejrå :) men det är ju lättförtjänta pengar så! varför inte bara hjälpa familjen också? inte så lätt för honom med tanke på hans rygg och allt de som hänt sistonde, så då får lilla jag ta han om sakerna! men va gör det, inte fan surar jag för det, familjen är mitt liv! hheh :) 
 
haha fuck, saknar sommaren, då man va så mupp...

jag kan inte sluta tänka på dig.

Publicerad 2012-11-12 23:02:00 i Allmänt

20/2 - 2012.
men allt startade lååångt innan det. 
- minns när vi låg i min säng, hade inte pussat varandra, bara sovit bredvid varandra flera gånger, men det aldrig hänt nått mer än så, minns att vi tittade på varandra, då tänkte jag "ska jag.... nej, jo..nej, jo.. " och så hände det, och jag har nog aldrig aldrig nånsin känt den känslan i hela mitt liv, fjärillar i magen, ville bara upp och hoppa i sängen, nästan slita av mig håret, och bara skrika! det var en sån underbar känsla, kunde inte få nog av dig, så vi fortsatte hålla kontakten hela tiden, så vart det bara mer och mer, träffades mer, allting. 
tillslut slank dem orden ur mig " jag är kär i dig.. " jag var inte rädd för att säga det, utan svaret jag skulle få.. men livet vart så mycket bättre. kändes som hela livet vart ett stort ljussken, jag spred glädje omkring mig i fleera veckor, och folk såg på mig hur lycklig jag var, och hur generad jag vart när folk frågade om oss, och folk såg på mig att mitt leende äntligen kom fram, att jag kunde le med dig. att jag äntligen visade att jag var lycklig! 
jag kommer aldrig glömma hur allting egentligen började... 
jag minns en kväll jag var i örebro, kollade egenom hela kontakt listan och behövde skjuts hem, men istället så hamnade jag hemma hos dig, däckade i sängen direkt jag kom hem till dig, och jag minns hur jag skämdes över att träffa dina föräldrar när jag såg som sletnast ut dagen efter.. 
- jag har tagit emot massa skit för att jag skulle få dig, men det var det värt!
för jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu. 
det är du & jag mot världen älskling!
jag älskar dig 
 
 

låt mig vara, bitch.

Publicerad 2012-11-05 22:01:35 i Allmänt

ärligt talat, du strir med mig än idag, det var fan gått ett år..
lät dig glömma, det skulle du komma längst på. 
varför ska du hålla på att skriva " äckel, hora, idiot, uppmärksamhets hora, slampa, lovesuicide m.m"
vad exakt vaaaaaaad, gjorde jag för fel? var allt mitt fel? exakt vad var mitt fel?
det var ju inte jag som var ett söndagsknull, utan DU.

efter som du aldrig kommer släppa det här, för du är så jääävla långsint, så kan du väl ändå ta och växa upp.
vem var det han valde? vem var det han vart kär i? vem var det han ger kärlek till nu? har nu nångång undrat varför han är med mig? varför han inte behandlade dig som han gör mot mig? täääänk. 
för du en såpass sjuk människa, patetisk brud, du är en brud som bara ska ha och ha och ha. 
skriver till mig " han gav mig allt dyyyyra grejer " 
- och jag säger såhär, det är inte hans pengar jag vill ha, det är hans kärlek. 
det du skrev att han gav dig massa bla bla bla, gjorde väl ändå dig till en sämre människa?
du borde tänka på hur du var emot honom också, kanske därför du förlorade & jag vann. 
ahaha, lite posetivt är ju att dina kompisar tycker jag ser mycket bättre ut än vad du gör! men det får du väl ta med dom "få kompisar" du har. 
 
så jag vill bara be dig sluta hålla på. för jag vet vad som är sant och inte, så sluta snacka skit. 
och vadå var med honom för tre månader sen? for real, tror du själv jag går på det eller... 
du är ju bara patetisk, så gå och dränk dig till havs för fan.
 
ville bara säga att du är fan mentalt störd som ens skriver skitsnack till mig, efter som jag vet vad som är sant och inte. 
 

måndag

Publicerad 2012-11-05 21:28:57 i Allmänt

idag har jag sovit som fan, haha inte bra.. efter som det är skola imorn :| helveteee. 
upp klockan 06.30, bara att stå ut. fyfan. 
 

...

Publicerad 2012-11-03 23:37:35 i Allmänt

I gotta say what's on my mind
Something about us
doesn't seem right these days
life keeps getting in the way
Whenever we try somehow the plan
is always rearranged

It's so hard to say
But I've gotta do what's best for me
You'll be ok...

I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place 
in this world someday
But at least for now
I gotta go my own way

Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another colour turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away
I gotta leave but I'll miss you

torsdag

Publicerad 2012-11-01 20:57:04 i Allmänt

hej bloggen!
igår så var jag med jennie, vi satt i hennes kök och söp haha, garvade som fan, bara hon och ja, fan alltid lika roligt! :) 
 
idag åkte jag med bussen skulle åka ända till han, men va tvungen att hoppa av i nora och spy, haha... fett pinsamt, men vafan ja mådde skit, börjar må illa lite smått om dagarna sen går det över är så varje dag fast det försvinner senare. fyfan, jobbigt äre. 
sen fick ja panik när jag vaknade, skulle ta något och dricka imorse, kändes som väggarna ramlade på mig typ. fett scarryy... 
just nu sitter jag i baby's säng, han spelar och jag sitter vid min dator i sängen ;) hahaha 

Om

Min profilbild

hej, jag är en tjej på 17 år som gillar mode, jag bor i lilla hålan hällefors utanför örebro, jag skriver oftast om vad ja gör om dagarna, tips osv, mitt blogg är mitt diary, , jag lägger upp bilder på vad ja köper osv, följ mig så får ni veta mer om mitt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela